Nieuwe Partner: Trainer.NU

Afdrukken
PDF

Op platform Trainers.nu vind je in een overzicht de beoordelingen van personal trainers. Zo kun je snel en makkelijk de juiste trainer vinden. Initiatiefnemer en personal trainer Wilbert van Dun vertelt.

Wat is het?

Trainers.nu is een onafhankelijk initiatief om de groeiende branche van personal trainers transparanter te maken. Door de trainers op vergelijkbare manieren zich te laten presenteren en door gebruikers de mogelijkheid te geven om de trainers te beoordelen, kan er een keuze gemaakt worden om de juiste trainer te vinden.”

Waarom dit initiatief?

“Er is een complete wildgroei aan personal trainers ontstaan de afgelopen jaren en geen enkele site bood de mogelijkheid om een vergelijking te maken op de inhoudelijke kwaliteiten van de verschillende trainers, of om deze te laten beoordelen door hun cliënten. Trainers.nu probeert met dit platform eraan bij te dragen dat mensen waar voor hun geld kunnen krijgen als ze een personal trainer zoeken. Bovendien willen wij ervoor zorgen dat trainers zich op een uniforme, maar eigenwijze manier goed kunnen presenteren aan hun doelgroep.”

Hoe werkt het?

“De site biedt voor iedereen de mogelijkheid om zich te registreren als personal trainer. Er zijn een aantal beveiligingsstappen ingebouwd om te voorkomen dat de beoordelingen gekleurd raken en uiteraard vindt hier ook handmatige controle op plaats. Uiteindelijk is het de bedoeling dat voldoende beoordelingen per trainer bijdragen aan een goede kwalitatieve weergave en vraag en aanbod zo dicht mogelijk bij elkaar brengen.”

Website: http://www.trainers.nu

Facebook: http://www.facebook.com/trainers.nu1

Twitter: https://twitter.com/TrainersNu

Youtube kanaal: http://www.youtube.com/channel/UC1mtx6GQFcJTeihJyb1kf5Q